SPARTACUS LEEUWARDEN

SPARTACUS LEEUWARDEN Altijd Vers, Altijd Smakelijk!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1405 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Spartacus Leeuwarden. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 14:49 T eten was weer uitmuntend en de bezorgster mocht er ook wezen
21 mei 2022 om 21:16 Heerlijke, goed gevulde en warme pizza en zeer correcte én vriendelijke bezorging!!!
21 mei 2022 om 9:15 Ik had een haar op mijn eten en mijn drinken was er niet bij. Het zou nog gebracht worden. Maar is nooit meer terug gekomen. Ik bestel nooit weer bij jullie. Zo kan ik me geld ook wel verdienen
18 mei 2022 om 0:51 lekker en aardige bezorger
17 mei 2022 om 9:32 Normaal geen klachten. Ik bestel regelmatig hier. Alleen alleen deze keer en vorige keer heb ik extra saus besteld en betaald, maar niet gekregen. Laatste keer was de saus verdund met water. Jammer. De saus is normaal gesproken stevig en smaakt goed.
16 mei 2022 om 18:31 De Turkss Pide was weer fantastisch lekker! Weer heerlijk genoten ervan
16 mei 2022 om 0:46 heerlijk
15 mei 2022 om 20:38 De pizza was dit keer heerlijk, de vorige x was die nogal droog en nu niet! Heerlijk met die pepertjes erop
15 mei 2022 om 20:32 Het eten was niet zoals het eerst was. Echt achteruit gegaan de laatste periode wat voedsel kwaliteit betreft. Erg jammer.
15 mei 2022 om 16:42 De goorste meuk wat ik ooit heb ontvangen! De snacks en de patat waren in de magnetron opgewarmt. Echt schandalig dat z'n restaurant nog bestaat. De positieve reacties zijn fake. Bestel hier niet!!!!
13 mei 2022 om 10:09 Het eten was koud
13 mei 2022 om 1:39 Lekker eten en aardige bezorger!